Druska :: Ką vertėtų žinoti apie druską
Gydytojai pataria sveikiems suaugusiems žmonėms, vidutinio normalaus sudėjimo, per dieną vidutiniškai suvartoti apie 5 g druskos..
K a t e g o r i j a » Žalingas poveikis
Ką vertėtų žinoti apie joduotą druską?
Joduota druska naudingąsias savybes išlaiko ~3-6 mėnesius, tad pirkdami atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą (pasibaigus šiam laikotarpiui druska liek..
K a t e g o r i j a » Žalingas poveikis
Cholesterino perteklius - ši riebalinė medžiaga kaupiasi kraujagyslėse ir apsunkina organų bei audinių mitybą krauju. Geriausiu..
K a t e g o r i j a » Ilgaamžiškumas
Trūkstant jodo, žmonės darosi lėtesni, nervingi, jautresni, priauga svorio, jaučia nuovargį. Kuomet jodo trūksta nėščiosioms, sustabdomas vaisiaus fiz..
K a t e g o r i j a » Vaistai, papildai
Puslapiai: 1 | 2 |
Jeronimas skleidžiai gan stiprų kvapą, susierzinus ar peršalus, užpuolus slogai kartais nuo karto.. vertėtų pajudinus jeronimo krūmą keletą kartų giliai įkvėpti. O vonia praturtinta jeronimo lapelių ar šviežių ūglių užpilu.. ne tik padės atsipalaiduoti po.. Vištienos patiekalai gali būti patys įvairiausi. Todėl kiekvienas gali rinktis, ką gamintis. Ji yra tokia mėsa, kuri tinka beveik kiekvienuose patiekaluose. Ją galima gamintis paprastai, tiesiog kepsnelius pakepant keptuvėje su šiek tiek prieskonių arba daryti..
Jei stengiatės sugauti ir pašalinti kenkėjus, kurie jau yra jūsų namuose, švaistote savo laiką, jei jūsų namuose vis dar yra būdų, kaip patekti į namus. Pelių kaukolės yra maždaug cento dydžio, kad jie tilptų pro mažyčius tarpus. Apžiūrėkite visą savo namą, nu.. |
Avokadai mažina kraujo klampumą, jo krešėjimą, gerina kraujagyslių sienelių elastingumą, tinka širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai. Avokadai išsiskiria folio rūgšties kiekiu, turi net 20 proc. organizmui reikalingos paros normos... Porai naudingi daugybei organizmo sistemų.. širdžiai, smegenims, žarnynui, kaulams, akims ir pan. Porai reguliuoja skrandžio ir žarnyno darbą, gerina virškinimą, aktyvina žarnyno peristaltiką... Mitybos specialistai rekomenduoja rinktis duoną, pagamintą iš rupių miltų (viso grūdo ar pilno grūdo ar visų grūdo dalių) arba su sveikais grūdais. Tokioje duonoje skaidulinių medžiagų bus vos ne tris kartus daugiau nei pagamintoje iš įprastų (baltų) miltų... |