Pomidorų sulčių dieta

Pusryčiai - stiklinė pomidorų sulčių su dviem riekelėmis ruginės duonos, apteptos plonu sviesto sluoksniu ir pusė puodelio neriebios varškės su vaisių saltomis.
Pietūs - stiklinė pomidorų sulčių, pusė puodelio virtų ryžių su nedideliu daržovių kiekiu, o desertui šviežias arba keptas obuolys arba 150 g neriebios virtos žuvies, agurkų, pomidorų ir salotų lapų salotos, apšlakstytos vienu valgomuoju šaukštu aliejaus, o desertui 100 g vynuogių.
Vakarienė - 100 g jautienos faršo, užtaisyto pipirais ir žalumynais, truputį troškintų grybų su svogūnais, dvi virtos nedidelės bulvės arba pusė virtos vištos krūtinėlės be odos, virtos su daržovėmis, ir pusė stiklinės virtų ryžių.
G a i r ė s » Daržovės | Dietos |
Visos sriubos (ypač trintos) puiki gastritų, kolitų, cholecistitų ir vidurių užkietėjimo profilaktika, t.y. negandų, kurios užpuola organizmą pradėjus laikytis griežtų dietų....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
Pagrindinis šios greitos dietos principas yra tas, kad vartojamas maistas turėtų būti be baltymų ir kalcio. Visiškai atsisakoma mėsos, sūrio, pieno produktų, kiaušinių ir žuvies....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
Norvegiškos dietos propagandinės kompanijos kurstytoju tapo pasaulinis autoritetas, mitybos specialistas, Tarptautinės nutukimo tyrimų asociacijos prezidentas, profesorius Arne Astrupas....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
