Dietos :: Ką vertėtų žinoti apie dietas
1087 metais, negalėdamas užlipti ant arklio, Anglijos karalius Vilhelmas Užkariautojas pradėjo laikytis dietos. Jis atsisakė maisto, deja, jį....
K a t e g o r i j a » Įdomybės
Ananasą supjaustome žiedeliais ir padaliname į keturias dalis pusryčiams, antriesiems pusryčiams, pietums ir vakarienei. Dienos bėgyje išgeriame....
K a t e g o r i j a » Dietos
Valgiaraštis atrodytų maždaug taip: grūdų košė per pusryčius, daržovių troškinys per pietus, per vakarienę - sojų kokteilis arba avižų dribsniai su....
K a t e g o r i j a » Dietos
Tai viena iš efektyviausių dietų, kurių laikantis greitai ir ilgam netenkama svorio. Ši dieta neturi sugrįžtančio svorio efekto, t.y. dėl įveiktų....
K a t e g o r i j a » Dietos
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Paklodės gali būti užtiesiamos arba su guma (užvelkamos ant čiužinio). Pastaroji pasirinkimo galimybė dabar yra itin populiari. Susidomėjimas šio tipo paklodėmis atsirado tikrai ne be priežasties: tokia pasirinkimo galimybė turi ne taip ir mažai privalumų, kur..
Jei planuojate naujo televizoriaus įsigijimą, svarbu iš anksto numatyti, kurie parametrai jums aktualūs ir kokie jie turėtų būti. Siūlome skirti dėmesio šiems penkiems....
Šiais laikais mobilieji telefonai yra vienas iš žymiausių ir labiausiai patobulintų įrenginių. Nuo mažų telefonų su nedideliais ekranais ir mygtukų klaviatūra iki modernių liečiamų išmaniųjų su dideliais ekranais, interneto ryšiu ir kitomis naudingomis funkcij.. |
Krapai ne tik pasižymi maloniu kvapu ir skoniu, bet ir labai naudingi organizmui, turi daug eterinių aliejų (daugiausia sėklose), vitaminų, mineralinių druskų, geležies, fosforo, kalio. Krapuose gausu vitamino C, karotino, vitaminų B1, B2, P, PP. Nemažai krapu.. Jeronimas skleidžiai gan stiprų kvapą, susierzinus ar peršalus, užpuolus slogai kartais nuo karto.. vertėtų pajudinus jeronimo krūmą keletą kartų giliai įkvėpti. O vonia praturtinta jeronimo lapelių ar šviežių ūglių užpilu.. ne tik padės atsipalaiduoti po.. Vištienos patiekalai gali būti patys įvairiausi. Todėl kiekvienas gali rinktis, ką gamintis. Ji yra tokia mėsa, kuri tinka beveik kiekvienuose patiekaluose. Ją galima gamintis paprastai, tiesiog kepsnelius pakepant keptuvėje su šiek tiek prieskonių arba daryti.. |