Maistas :: Ką vertėtų žinoti apie maistą
Gyvenimą ilginantys maisto produktai
Mokslininkai teigia, kad labiausiai mums naudingi yra tamsios spalvos produktai - mėlynės, juodosios vynuogės, burokėliai, raudongūžiai kopūstai, bakl..
K a t e g o r i j a » Ilgaamžiškumas
Pasirodo česnako skiltelėje mokslininkai jau surado daugiau kaip 400 įvairių vertingų medžiagų, tarp jų - beveik visus žinomus antioksidantus....
K a t e g o r i j a » Patarimai
jei daug vaikščiojote arba dirbate stovimą darbą ir vakarais jaučiate sunkumą kojose, užpilkite neskiesto obuolių acto ant delnų ir ištrinkite juo ko..
K a t e g o r i j a » Verta žinoti
Maisto produktai stiprinantys imunitetą
Medus - vienintelis negendantis produktas pasaulyje, medus laikui bėgant gali tik susikristalizuoti, tačiau tai nekeičia nei jo maistinių, nei gydomųj..
K a t e g o r i j a » Verta žinoti
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Jeronimas skleidžiai gan stiprų kvapą, susierzinus ar peršalus, užpuolus slogai kartais nuo karto.. vertėtų pajudinus jeronimo krūmą keletą kartų giliai įkvėpti. O vonia praturtinta jeronimo lapelių ar šviežių ūglių užpilu.. ne tik padės atsipalaiduoti po.. Vištienos patiekalai gali būti patys įvairiausi. Todėl kiekvienas gali rinktis, ką gamintis. Ji yra tokia mėsa, kuri tinka beveik kiekvienuose patiekaluose. Ją galima gamintis paprastai, tiesiog kepsnelius pakepant keptuvėje su šiek tiek prieskonių arba daryti..
Jei stengiatės sugauti ir pašalinti kenkėjus, kurie jau yra jūsų namuose, švaistote savo laiką, jei jūsų namuose vis dar yra būdų, kaip patekti į namus. Pelių kaukolės yra maždaug cento dydžio, kad jie tilptų pro mažyčius tarpus. Apžiūrėkite visą savo namą, nu.. |
Avokadai mažina kraujo klampumą, jo krešėjimą, gerina kraujagyslių sienelių elastingumą, tinka širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai. Avokadai išsiskiria folio rūgšties kiekiu, turi net 20 proc. organizmui reikalingos paros normos... Porai naudingi daugybei organizmo sistemų.. širdžiai, smegenims, žarnynui, kaulams, akims ir pan. Porai reguliuoja skrandžio ir žarnyno darbą, gerina virškinimą, aktyvina žarnyno peristaltiką... Mitybos specialistai rekomenduoja rinktis duoną, pagamintą iš rupių miltų (viso grūdo ar pilno grūdo ar visų grūdo dalių) arba su sveikais grūdais. Tokioje duonoje skaidulinių medžiagų bus vos ne tris kartus daugiau nei pagamintoje iš įprastų (baltų) miltų... |