Vitaminų ir baltymų dieta

Valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų. Atsisakyti riebalų ir angliavandenių. Maisto negalima gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine). Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo. Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai.
Dienos meniu:
8.00 du virti kiaušiniai (baltymai);
10.30 vienas greipfrutas (vitaminai);
13.00 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai);
15.30 du obuoliai (vitaminai);
18.00 200 gr. virtos žuvies (baltymai);
20.30 vienas didelis apelsinas (vitaminai).
Kiaušinius, mėsą arba žuvį galima pakeisti į kitus baltyminius produktus neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoje vaisių daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Nevalgyti saldžių vaisų (vynuogės, bananai, abrikosai). Taip pat ir bulvių.
Besilaikydami šios dietos per dešimt dienų galite numesti net iki 5-7 kilogramų.
G a i r ė s » Baltymai | Dietos | Vitaminai |
Valgiaraštis atrodytų maždaug taip: grūdų košė per pusryčius, daržovių troškinys per pietus, per vakarienę - sojų kokteilis arba avižų dribsniai su sultimis....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
Daržovių dietą geriausia naudoti daržovių sezono metu, kuris tęsiasi vieną mėnesį, tačiau galima ir ilgiau, jei į racioną įtrauksime angliavandenius bei baltymus...
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
Teigiama, laikantis dietos pagal kraujo grupes, maistas geriau įsisavinamas, o žmogus ne tik kad nestorėja bet, dar ir atsikrato įvairių turimų ligų....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
