Ašaros :: Ką vertėtų žinoti apie ašaras
Dirbtinės ašaros veikia panašiai kaip natūralios ir vartojamos, kai akys jų gamina per mažai ir dėl to džiūsta. Jų sudėtis labai artima natūralioms aš..
K a t e g o r i j a » Akys
Šaltuoju metų laiku daug kam dažniau ašaroja akys. Vėjas ir šaltis neretai sukelia ašarų kanalų spazmus, kurie ir išspaudžia ašaras....
K a t e g o r i j a » Akys
Valdytis gerai, verkti dar geriau. Paradoksalu, bet reikia džiaugtis, kad galima išsiverkti. Ašarų antplūdis šalina blogą nuotaiką. Verkiant išpla..
K a t e g o r i j a » Emocijos
Kinijos sveikatos apsaugos specialistas pabrėžia, jog moterys gyvena 5-7 metais ilgiau nei vyrai ir čia ne paskutinį vaidmenį vaidina moterų polinkis ..
K a t e g o r i j a » Įdomybės
Puslapiai: 1 |
Paklodės gali būti užtiesiamos arba su guma (užvelkamos ant čiužinio). Pastaroji pasirinkimo galimybė dabar yra itin populiari. Susidomėjimas šio tipo paklodėmis atsirado tikrai ne be priežasties: tokia pasirinkimo galimybė turi ne taip ir mažai privalumų, kur..
Jei planuojate naujo televizoriaus įsigijimą, svarbu iš anksto numatyti, kurie parametrai jums aktualūs ir kokie jie turėtų būti. Siūlome skirti dėmesio šiems penkiems....
Šiais laikais mobilieji telefonai yra vienas iš žymiausių ir labiausiai patobulintų įrenginių. Nuo mažų telefonų su nedideliais ekranais ir mygtukų klaviatūra iki modernių liečiamų išmaniųjų su dideliais ekranais, interneto ryšiu ir kitomis naudingomis funkcij.. |
Krapai ne tik pasižymi maloniu kvapu ir skoniu, bet ir labai naudingi organizmui, turi daug eterinių aliejų (daugiausia sėklose), vitaminų, mineralinių druskų, geležies, fosforo, kalio. Krapuose gausu vitamino C, karotino, vitaminų B1, B2, P, PP. Nemažai krapu.. Jeronimas skleidžiai gan stiprų kvapą, susierzinus ar peršalus, užpuolus slogai kartais nuo karto.. vertėtų pajudinus jeronimo krūmą keletą kartų giliai įkvėpti. O vonia praturtinta jeronimo lapelių ar šviežių ūglių užpilu.. ne tik padės atsipalaiduoti po.. Vištienos patiekalai gali būti patys įvairiausi. Todėl kiekvienas gali rinktis, ką gamintis. Ji yra tokia mėsa, kuri tinka beveik kiekvienuose patiekaluose. Ją galima gamintis paprastai, tiesiog kepsnelius pakepant keptuvėje su šiek tiek prieskonių arba daryti.. |