Šokoladas :: Ką vertėtų žinoti apie šokoladą
Valgant šokoladą gerėja matematiniai gebėjimai - tyrimo dalyviams savanoriams, kurie gerdavo karštą kakavą, papildytą medžiagomis, kurių yra šokolade,..
K a t e g o r i j a » Įdomūs faktai
Mokslininkų teigimu, šokolade yra daugiau sveikųjų medžiagų nei daugelyje vaisių sulčių. Nustatyta, kad juodojo šokolado milteliuose yra gausu antioks..
K a t e g o r i j a » Įdomūs faktai
Dietos esmė - viso dietos laikymo dienos racionas analogiškas: per dieną gali išgerti dvi stiklines lieso pieno ir suvalgyti 100 gramų juodojo....
K a t e g o r i j a » Dietos
Šokoladas skanu, bet nepastebėtas šokolado trupinėlis ant suknelės, gali pridaryti nemažų bėdų, tad kaip valomos šokolado dėmės. Mes žinome būdą :) o ..
K a t e g o r i j a » Dėmių valymas
Puslapiai: 1 | 2 |
Avokadai mažina kraujo klampumą, jo krešėjimą, gerina kraujagyslių sienelių elastingumą, tinka širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai. Avokadai išsiskiria folio rūgšties kiekiu, turi net 20 proc. organizmui reikalingos paros normos... Porai naudingi daugybei organizmo sistemų.. širdžiai, smegenims, žarnynui, kaulams, akims ir pan. Porai reguliuoja skrandžio ir žarnyno darbą, gerina virškinimą, aktyvina žarnyno peristaltiką... Mitybos specialistai rekomenduoja rinktis duoną, pagamintą iš rupių miltų (viso grūdo ar pilno grūdo ar visų grūdo dalių) arba su sveikais grūdais. Tokioje duonoje skaidulinių medžiagų bus vos ne tris kartus daugiau nei pagamintoje iš įprastų (baltų) miltų... |
Kraują stabdančių savybių turi susmulkinti vyšnių lapai. Jei bėga kraujas iš nosies - įdėkite į nosį vyšnios lapą, turėtų tai padėti... Himalajų druska, dar vadinama Himalajų auksu arba kalnų auksu - tai rožiniai druskos kristalai. Teigiama, kad tai pati švariausia druska pasaulyje bei vienintelė druska, nesikaupianti organizme, o kartu su vandeniu išplaunanti dar ir senąsias druskas ir..
Rauginti kopūstai skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą, gerina virškinimą, valo žarnyną, šalina toksinus, padeda kovoti su žarnyno infekcijomis. Reguliariai valgant raugintas daržoves, tame tarpe ir raugintus kopūstus - mirties rizika nuo infekcijos sumažėja.. |