Esat.lt facebook'e



Smalos dėmių valymas

• Smalos dėmę galima bandyti valyti ir taip: patrinkite vatos tamponu, suvilgytu spirito ir terpentino (lygiomis dalimis) mišiniu.

• Smalos dėmės - visų pirma reikia gerai sudrėkinti riebalais. Uždėkite sviesto, margarino ar užlašinkite aliejaus, o kad dėmė kuo geriau sugertų riebalus, drabužį nakčiai įdėkite į plastikinį maišelį. Nereikalinga šluoste kiek įmanoma nuvalykite riebalus ir ant dėmės užlašinkite truputį indų ploviklio. Dar kelias valandas luktelėkite, tada skalbkite.

G a i r ė s » Dėmės |

Vilnos savybės ir priežiūra Vilnos savybės ir priežiūra

Vilnonė patalynė puikiai praleidžia orą, sugeria ir išgarina drėgmę, palaiko pastovią kūno temperatūrą, todėl žiemą miegant tokioje patalynėje nekaistame, o vasarą neprakaituojame....

Kailinių gaminių priežiūra Kailinių gaminių priežiūra

Nors ir žiemos pas mus nesikandžioja, bet dažnoj spintoj galima atrasti kailinius. Dažnam kyla klausimų - o kaip saugoti bei prižiūrėti kailinius....

Pomidorų dėmių valymas Pomidorų dėmių valymas

Pomidorų padažo dėmes - prieš skalbimą suteptą drabužį pamerkite kelioms valandoms į per pusę sumaišytą vandens ir glicerino tirpalą. Jei po skalbimo dėmė matyti, patapšnokite ją benzino arba amoniako tirpalu (1l vandens ir 1 valgomasis šaukštas amoniako)...

Floko savybės ir priežiūra Floko savybės ir priežiūra

Flokas - tai šimtaprocentinis sintetinis audinys. Dažniausiai naudojamas baldams aptraukti, gaunamas vienodai trumpai kirptą tekstilinis pluoštą, įpurškiant į klijus arba dažus....

  Taisyti-papildyti

   Prieš pasinaudojant čia rastais patarimais, ypač valant įvairias drabužių, gaminių dėmes NEPAMIRŠKIT pirmiausia aprašytą būdą (paminėtą konkrečią priemonę) išbandyti nematoje drabužio ar gaminio vietoje ar ant analogiškos medžiagos skiautelės. Be to, visada atidžiai išstudijuokite gaminio priežiūros instrukciją ir ja vadovaukitės.

Siūlom paskaityti!




Dėmių valymo klaidosDėmių valymo klaidos

P l a č i a u »


© 2oo8 Laima&LS | Apie svetainę | Versija mobiliems | Kontaktai | Atnaujinta:

2024-04-25