Smegenys :: Ką vertėtų žinoti apie smegenis
Vitaminas D išsaugo proto guvumą
Britų mokslininkai ištyrė 3113 europiečių vyrų, kurių amžius buvo nuo 40 iki 79 metų, ir nustatė, kad mažai vitamino D vartoję vyrai pasižymėjo silpne..
K a t e g o r i j a » Vitaminų ypatumai
Vitaminas B12 sumažina atminties silpnėjimą senatvėje
Pasak mokslininkų, seni žmonės, kurių organizme vitamino B12 kiekis buvo mažesnis nei vidutinis, turi daugiau nei šešiskart didesnę tikimybę patirti....
K a t e g o r i j a » Vitaminų ypatumai
Tyrimų rezultatai rodo, kad tie žmonės, kurių smegenys silpniau reaguoja į maistą (šokoladinį pieno kokteilį), ateityje labiau rizikuoja priaugti....
K a t e g o r i j a » Įdomybės
Puslapiai: 1 |
Paklodės gali būti užtiesiamos arba su guma (užvelkamos ant čiužinio). Pastaroji pasirinkimo galimybė dabar yra itin populiari. Susidomėjimas šio tipo paklodėmis atsirado tikrai ne be priežasties: tokia pasirinkimo galimybė turi ne taip ir mažai privalumų, kur..
Jei planuojate naujo televizoriaus įsigijimą, svarbu iš anksto numatyti, kurie parametrai jums aktualūs ir kokie jie turėtų būti. Siūlome skirti dėmesio šiems penkiems....
Šiais laikais mobilieji telefonai yra vienas iš žymiausių ir labiausiai patobulintų įrenginių. Nuo mažų telefonų su nedideliais ekranais ir mygtukų klaviatūra iki modernių liečiamų išmaniųjų su dideliais ekranais, interneto ryšiu ir kitomis naudingomis funkcij.. |
Krapai ne tik pasižymi maloniu kvapu ir skoniu, bet ir labai naudingi organizmui, turi daug eterinių aliejų (daugiausia sėklose), vitaminų, mineralinių druskų, geležies, fosforo, kalio. Krapuose gausu vitamino C, karotino, vitaminų B1, B2, P, PP. Nemažai krapu.. Jeronimas skleidžiai gan stiprų kvapą, susierzinus ar peršalus, užpuolus slogai kartais nuo karto.. vertėtų pajudinus jeronimo krūmą keletą kartų giliai įkvėpti. O vonia praturtinta jeronimo lapelių ar šviežių ūglių užpilu.. ne tik padės atsipalaiduoti po.. Vištienos patiekalai gali būti patys įvairiausi. Todėl kiekvienas gali rinktis, ką gamintis. Ji yra tokia mėsa, kuri tinka beveik kiekvienuose patiekaluose. Ją galima gamintis paprastai, tiesiog kepsnelius pakepant keptuvėje su šiek tiek prieskonių arba daryti.. |