Nosis :: Ką vertėtų žinoti apie nosį
Ką gali išduoti mūsų nosies forma?
Sveikiausia nosies forma - taip vadinamos bulvės formos. Netgi nustatyta dėsningumai, kad greičiausiai pasveikstama susirgus peršalimo ligomis...
K a t e g o r i j a »
Nuo sauso oro, kondicionierių, sandarių langų ir sintetinių dangų džiūva nosies gleivinė, vargina sausa sloga. Ar netgi gali sustiprėti alerginė sloga..
K a t e g o r i j a » Patarimai
Neretai čiauduliu prasideda infekcinės kvėpavimo takų ligos. Tokiu atveju nereikia čiaudulio stabdyti tegu organizmas pats tvarkosi....
K a t e g o r i j a » Verta žinoti
Puikiai pagelbės nosies kraujotaką gerinanti arbata iš čiobrelių, rūtų, pipirmėčių, levandos, kraujažolės, gervuogių lapų bei medaus. Arbatos reikėtų ..
K a t e g o r i j a » verta_zinoti
Puslapiai: 1 | 2 |
Paklodės gali būti užtiesiamos arba su guma (užvelkamos ant čiužinio). Pastaroji pasirinkimo galimybė dabar yra itin populiari. Susidomėjimas šio tipo paklodėmis atsirado tikrai ne be priežasties: tokia pasirinkimo galimybė turi ne taip ir mažai privalumų, kur..
Jei planuojate naujo televizoriaus įsigijimą, svarbu iš anksto numatyti, kurie parametrai jums aktualūs ir kokie jie turėtų būti. Siūlome skirti dėmesio šiems penkiems....
Šiais laikais mobilieji telefonai yra vienas iš žymiausių ir labiausiai patobulintų įrenginių. Nuo mažų telefonų su nedideliais ekranais ir mygtukų klaviatūra iki modernių liečiamų išmaniųjų su dideliais ekranais, interneto ryšiu ir kitomis naudingomis funkcij.. |
Krapai ne tik pasižymi maloniu kvapu ir skoniu, bet ir labai naudingi organizmui, turi daug eterinių aliejų (daugiausia sėklose), vitaminų, mineralinių druskų, geležies, fosforo, kalio. Krapuose gausu vitamino C, karotino, vitaminų B1, B2, P, PP. Nemažai krapu.. Jeronimas skleidžiai gan stiprų kvapą, susierzinus ar peršalus, užpuolus slogai kartais nuo karto.. vertėtų pajudinus jeronimo krūmą keletą kartų giliai įkvėpti. O vonia praturtinta jeronimo lapelių ar šviežių ūglių užpilu.. ne tik padės atsipalaiduoti po.. Vištienos patiekalai gali būti patys įvairiausi. Todėl kiekvienas gali rinktis, ką gamintis. Ji yra tokia mėsa, kuri tinka beveik kiekvienuose patiekaluose. Ją galima gamintis paprastai, tiesiog kepsnelius pakepant keptuvėje su šiek tiek prieskonių arba daryti.. |