Audiniai :: Ką vertėtų žinoti apie audinius
Kaip atskirti natūralią odą nuo dirbtinės?
Neapsigaukite dėl odos paviršiaus ar kvapo dirbtinės odos gamintojai jau seniai išmoko šiuo dalykus imituoti taip, kad mažiau patyrę neatskirtų....
K a t e g o r i j a » Verta žinoti
Pagal audimo technologiją ir audinių savybes baldiniai audiniai skirstomi į žakardinius, šenilinius, pliušą, floką ir margintus audinius. Tad, trumpos..
K a t e g o r i j a » Namų ruoša
Vilnonė patalynė puikiai praleidžia orą, sugeria ir išgarina drėgmę, palaiko pastovią kūno temperatūrą, todėl žiemą miegant tokioje patalynėje....
K a t e g o r i j a » Verta žinoti
Audiniai gaminiai nuausti audimo staklėmis. Jie sudaryti iš dviejų ar kelių viena kitai statmenų siūlų sistemų, išdėstytų tam tikra tvarka....
K a t e g o r i j a » Verta žinoti
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Jeronimas skleidžiai gan stiprų kvapą, susierzinus ar peršalus, užpuolus slogai kartais nuo karto.. vertėtų pajudinus jeronimo krūmą keletą kartų giliai įkvėpti. O vonia praturtinta jeronimo lapelių ar šviežių ūglių užpilu.. ne tik padės atsipalaiduoti po.. Vištienos patiekalai gali būti patys įvairiausi. Todėl kiekvienas gali rinktis, ką gamintis. Ji yra tokia mėsa, kuri tinka beveik kiekvienuose patiekaluose. Ją galima gamintis paprastai, tiesiog kepsnelius pakepant keptuvėje su šiek tiek prieskonių arba daryti..
Jei stengiatės sugauti ir pašalinti kenkėjus, kurie jau yra jūsų namuose, švaistote savo laiką, jei jūsų namuose vis dar yra būdų, kaip patekti į namus. Pelių kaukolės yra maždaug cento dydžio, kad jie tilptų pro mažyčius tarpus. Apžiūrėkite visą savo namą, nu.. |
Avokadai mažina kraujo klampumą, jo krešėjimą, gerina kraujagyslių sienelių elastingumą, tinka širdies ir kraujagyslių ligų profilaktikai. Avokadai išsiskiria folio rūgšties kiekiu, turi net 20 proc. organizmui reikalingos paros normos... Porai naudingi daugybei organizmo sistemų.. širdžiai, smegenims, žarnynui, kaulams, akims ir pan. Porai reguliuoja skrandžio ir žarnyno darbą, gerina virškinimą, aktyvina žarnyno peristaltiką... Mitybos specialistai rekomenduoja rinktis duoną, pagamintą iš rupių miltų (viso grūdo ar pilno grūdo ar visų grūdo dalių) arba su sveikais grūdais. Tokioje duonoje skaidulinių medžiagų bus vos ne tris kartus daugiau nei pagamintoje iš įprastų (baltų) miltų... |