Pomidorų sulčių dieta

Pusryčiai - stiklinė pomidorų sulčių su dviem riekelėmis ruginės duonos, apteptos plonu sviesto sluoksniu ir pusė puodelio neriebios varškės su vaisių saltomis.
Pietūs - stiklinė pomidorų sulčių, pusė puodelio virtų ryžių su nedideliu daržovių kiekiu, o desertui šviežias arba keptas obuolys arba 150 g neriebios virtos žuvies, agurkų, pomidorų ir salotų lapų salotos, apšlakstytos vienu valgomuoju šaukštu aliejaus, o desertui 100 g vynuogių.
Vakarienė - 100 g jautienos faršo, užtaisyto pipirais ir žalumynais, truputį troškintų grybų su svogūnais, dvi virtos nedidelės bulvės arba pusė virtos vištos krūtinėlės be odos, virtos su daržovėmis, ir pusė stiklinės virtų ryžių.
G a i r ė s » Daržovės | Dietos |
Laikantis šios dietos, būtina kasdien išgerti iki pusantro litro virinto vandens ir visiškai atsisakyti alkoholio, cukraus ir druskos....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
Teigiama, laikantis dietos pagal kraujo grupes, maistas geriau įsisavinamas, o žmogus ne tik kad nestorėja bet, dar ir atsikrato įvairių turimų ligų....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
Ši dieta padeda organizmui išvengti alergenų kovos, silpninančios organizmą. Valosi kraujas, gerėja medžiagų apykaita, ir kaip taisyklė, per porą mėnesių apkūnūs numeta svorio, o liesi - priauga....
K a t e g o r i j a » GURU patarimai
G a i r ė s » Dietos
