Madonnos dieta





Madonai figūrą padeda palaikyti tam tikra mitybos formulė kurią jai sukūrė žymus dietologas.

Pagrindinės Madonnos dietos taisyklės:

• per pusryčius, pietus ir vakarienę išlaikyti riebalų, baltymų ir angliavandenių santykį proporcijoje 30:30:40; angliavandeniai turi būti sudėtingi (žalumynai, vaisiai), o ne turintys krakmolą (makaronai, duona, bulvės, kruopos); riebalai būtini – jie sumažina alkio jausmą ir suteikia žvalumo;

• tam, kad lengvai išlaikytume reikiam santykį, atsiminkite: baltymų porcijos dydis turi būti tavo kumščio dydžio, angliavandenių – du kartus didesnis. Aliejaus kepimui ir užpilams – truputį;

• pamiršti kofeiną.


Madonos dienos meniu pavyzdys (I):

Pusryčiai - 1 puodelis Kashi (wholegrain) grūdų, su puodelio paprasto - ar vanilės - Nonfat ryžių pienu

Priešpiečiai - 3 uncijos keptos vištienos krūtinėlės - arba šviežios kalakuto krūtinėlės (be deli mėsos!) - Su vienu dubenėliu kapotų agurkų ir pomidorų

Užkanda - 1 puodelis uogų sumaišyti (geriausia aviečių, gervuogių ir mėlynių)

Vakarienė - 1 puodelis organinių makaronai su puodelio virtos špinatais


Pvz. (II):

Pusryčiai - 1 puodelis Kashi grūdų, su puodeliu paprasto arba vanilės-Nonfat ryžių pieno.

Priešpiečiai - 2 hardboiled kiaušiniai ir puodelis morkų ir vyšninių pomidorų salotų.

Vakarienė - 3-5 uncijos keptas jūrų ešerys su puodeliu virtais špinatais.

    G a i r ė s » Kaip suplonėti? | Dietos | Dietos |